Kennel


Kennel Dan-Noir & Feu er et lille opdræt i hjemligt miljø, der bestræber sig på at avle på sunde og racetypiske hunde.


I 2011 fik jeg min første Engelske Toy Terrier, nemlig min hanhund Filou. Det var ikke nok, og i sommeren 2013 kom min tæve Fleur til. Hundene regnes for en del af familien og vi tager dem med overalt, hvor det kan lade sig gøre. De må være over alt i huset, også i sofaen og i sengen.


Jeg har gået til lydighed med mine hunde siden hvalpetiden, og træner med dem dagligt bl.a. på vores ture i den nærliggende Egebæksvang Hundeskov, hvor hundene naturligvis får lov at løbe løs og møde andre hunde.


Inden hvalpene forlader kennelen har de prøvet at køre bil, været i skoven, på stranden, på gågaden, gået individuelle ture, været hos dyrlægen, mødt forskellige mennesker lige fra børn til gamle. De er fra små vænnet til mange forskellige lyde fra lyd-CD samt almindelige husholdningsmaskiner og haveredskaber. En del af vores have er indrettet hvalpevenligt med mange forskellige aktivitetsmuligheder.


Når hvalpene rejser hjemmefra er de chippet, vaccineret og har fået ormekur, og så har de naturligvis en DKK-stamtavle med sig.